Komunikata

Kryetari i PDSH-së, z. Menduh Thaçi uron kryeministrin e sapozgjedhur të Malit të Zi z. Dritan Abazoviq

Pinterest LinkedIn Tumblr

I nderuar z.Dritan Abazoviq!

Pranoni urimet e mia të sinqerta në zgjedhjen tuaj si kryeministër i Malit të Zi. Zgjedhja juaj në këtë postë të lartë tregon se shqiptarët luajnë një rol vendimtar në Mal të Zi për të qenë një shtet stabil drejtë rrugës për tu anëtarësuar në BE dhe shikuar nga perëndimi dhe jo lindja.
Me respekt,
Menduh Thaçi- Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare.

Write A Comment

USAAlbania