Lajme

Votoi Kryetari Thaçi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sot kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi pasi që votoi për zgjedhjet presidenciale, para mediave deklaroi:

“Kam besim se këto zgjedhje do të kalojnë mirë, të qeta të rregullta dhe demokratike. Besoj se do të plotësojmë edhe një kusht që është shumë i rëndësishëm për integrimin në Bashkimin Europian dhe shoqërinë e përparuar, besoj në një rezultat shumë të mirë të formacionit tonë politik, kështu që mendoj se është mirë që të gjithë të investojmë që sa më shumë të dalin në këto zgjedhje”, deklaroi kryetari Thaçi.

Sekretariati për informim – PDSH

24.04.2024

Write A Comment

USAAlbania