Lajme

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Fjalimi i kryetarit të PDSH-së z. Menduh Thaçi para të pranishmëve në Tetovë në mbrëmjen e ditës së mërkurë (24.04.2024), gjatë festës së fitores spektakulare të zgjedhjeve presidenciale të Frontit Europian.

“Falemnderit të gjithëve që janë angazhuar, e ndjej veten shumë të vogël me rezistencën që e keni bërë Ju. Të dashur vëllezër dhe të nderuara motra, lufta kundër Bujar Osmanit nuk ka qenë luftë partiake ka qenë luftë e armiqëve të shqiptarëve e Rusisë dhe Beogradit. Andaj edhe gjuha e ashpër e imja e raundit të parë nuk do të përdororet raundin e dytë. Ju lus të gjithë ata që kanë votuar jo Pro nesh ti llogaritni vëllezërit tonë dhe që nesër të bisedojmë me ta. Ata sonte ende më qartë se ne e kanë se Fronti Europian dhe Ali Ahmeti luftojnë me armiqtë e Shqiptarisë. Shëndet, Fitore”, ka theksuar kryetari Thaçi para të pranishmëve

 

Sekretariati për informim – PDSH

Write A Comment

USAAlbania