Lajme

PDSH organizoi iftar me strukturat dhe aktivistët

Pinterest LinkedIn Tumblr

Me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, Kryetari Thaçi me datë 16.04.2023, shtroi iftar për aktivistët dhe strukturat partike.

Në iftar morrën pjesë qindra persona ku poashtu të pranishëm ishin edhe një pjesë e mediave të vendit.

Pas përfundimit të iftarit, Kryetari Thaçi i pershëndeti të ftuarit të cilëve ju uroi një Ramazan të begatë, agjërim të lehtë dhe të pranuar.

Shërbimi për informim – PDSH

18.04.2023

Write A Comment

USAAlbania