XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Info qendra
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nga vendi

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Bashkëkryetarin e Komitetit të përbashkët mes Parlamentit të Maqedonisë dhe PE-së, z.Alojz Peterle‏

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në Shkup realizoi takim me bashkëkryetarin e Komitetit të përbashkët mes Parlamentit të Maqedonisë dhe PE-së, z.Alojz Peterle.

Në këtë takim u diskutua për situatën aktuale politike, për ngjarjet e fundit si dhe për mundësitë e daljes nga kriza aktuale në vend.

Kryetari Thaçi e njoftoi Eurodeputetin slloven me qëndrimet e PDSH-së rreth krizës aktuale dhe situatës së përgjithshme në vend, si dhe me mundësit e daljes nga kjo krizë. Kryetari Thaçi gjithashtu vlerësoi se rrugë e vetme për të dal nga kjo situatë është arritja e një marrëveshje të qëndrueshme në mes 4 partive politike me ndërmjetësim ndërkombëtarë, që do të përshpejtonte zgjidhjen e problemeve të brendshme, si dhe integrimin e vendit në strukturat euro-atlantike, NATO dhe BE, andaj në këtë drejtim Partia Demokratike Shqiptare me politikë konstruktive dhe të përgjegjshme do të vazhdojë ta jep kontributin e saj maksimal në këto procese.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 29.05.2015

 

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ndihmës Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së për të drejtat e njeriut, z.Ivan Shimonovic‏

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë realizoi takim me Ndihmës Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së, përgjegjës për të drejtat e njeriut, z.Ivan Simonoviç, i shoqëruar nga drejtoresha përgjegjëse për Evropë në departamentin për çështje politike të Kombeve të Bashkuara, znj.Elizabet Spehar, si dhe përfaqësues të Komisariatit të Lartë për të drejtat e njeriut në Gjenevë.

Në këtë takim u diskutua për krizën aktuale politike, incidenti në Kumanovë, të drejtat e shqiptarëve,  bisedimet mes liderëve të 4 partive më të mëdha politike në Maqedoni, dhe veçanërisht roli i PDSH-së në skenën aktuale në Maqedoni, si dhe de-bllokimin e proceseve integruese të vendit. 

Kryetari Thaçi e njoftoi delegacionin e OKB-së me qëndrimet e PDSH-së rreth krizës aktuale dhe situatës së përgjithshme në vend, si dhe për mundësit e daljes nga kjo krizë. Në këtë drejtim Kryetari Thaçi vlerësoi se është pozitive nisja e bisedimeve në mes 4 partive politike me ndërmjetësim ndërkombëtarë, si rrugë e vetme për të dal nga kjo situatë, me qëllim që të fokusohemi drejt plotësimit të reformave që janë të nevojshme për integrimin e vendit në strukturat euro-atlantike, NATO dhe BE.

Lidhur me marrëdhëniet ndëretnike dhe në kuadër të kësaj respektimin e të drejtave të njeriut në vend, Kryetari Thaçi vlerësoi se bashkëjetesa dhe barabarësia ndëretnike janë themel i një shoqërie demokratike, ku Maqedonia do të funksiononte si shtet multi-etnik.

Kryetari Thaçi potencoi se duhet të bëhet gjithçka që kriza aktuale të zgjidhet e të mos përshkallëzohet dhe rruga e vetme të mbetet integrimi Euro-Atlantik që do të siguronte paqe dhe stabilitet në rajon, andaj në këtë drejtim Partia Demokratike Shqiptare me politikë konstruktive dhe të përgjegjshme do të vazhdojë ta jep kontributin e saj maksimal në këto procese.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 22.05.2015

 

Kryetari i PDSH-së takoi Ambasadorin e Republikës së Turqisë

Kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi realizoi takim zyrtar në Ambasadën e Republikës së Turqisë në Shkup ku takoi ekselencën e tij, z. Omyr Sholendil.

Kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi sot në Shkup takoi Ambasadorin e Republikës së Turqisë në vend, z.Omyr Sholendil.

Në këtë takim u diskutua për situatën politike në vend dhe rajon, për proceset integruese, si dhe tema të tjera me karakter politik.

Fillimisht Kryetari Thaçi falënderoi ambasadën turke dhe shtetin e Turqisë për ndihmën e çmuar e të gjithanshme dhënë Maqedonisë, në veçanti për mbështetjen e anëtarësimit të Maqedonisë në NATO, si dhe e uroi ambasadorin Sholendil për emërimin e tij si Ambasador i Turqisë në vend.

Ambasadori Sholendil u njoftua me qëndrimet politike të PDSH-së dhe pasi shprehu kënaqësinë për takimin e përgëzoi Kryetarin Thaçi për qasjen konstruktive të PDSH-së lidhur me zhvillimet në vend, e sidomos me çështjen e integrimit të vendit.

Bashkëbiseduesit u ndanë të kënaqur nga takimi, me premtim se ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 25.03.2015

 

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e Kroacisë në vend, z.Zllatko Kramariq

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë realizoi takim me Ambasadorin e Kroacisë në vend, z.Zlatko Kramariq dhe me këshilltarin për çështje politike pranë Ambasadës Kroate, z.Ivan Perkoviç.

Në këtë takim u diskutua për situatën aktuale politike, ngjarjet e fundit si dhe për mundësitë e daljes nga kriza aktuale në vend.

Kryetari Thaçi e njoftoi Ambasadorin Kroat me qëndrimet e PDSH-së rreth krizës aktuale dhe situatës së përgjithshme në vend, si dhe me mundësit e daljes nga kjo krizë. Në këtë drejtim Kryetari Thaçi vlerësoi se rrugë e vetme për të dal nga kjo situatë është arritja e një marrëveshje të qëndrueshme në mes 4 partive politike me ndërmjetësim ndërkombëtarë, që do të përshpejtonte zgjidhjen e problemeve të brendshme, si dhe integrimin e vendit në strukturat euro-atlantike, NATO dhe BE.

Bashkëbiseduesit u ndanë të kënaqur nga takimi, me premtim se ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 22.05.2015

 

PDSH: BDI vret natën e qan ditën!

Lidhur me politikën antishqiptare të BDI-së sot deputetit i PDSH-së, z.Gazmend Aliu mbajti konferencë për shtyp:

Më në fund e kuptuam rolin parësor të BDI-së në Qeveri. Më në fund u bë e qartë se BDI, përmes ministrave dhe zëvendës ministrave të saj në qeveri, trafikon me të madhe ligje antishqiptare.

Edhe Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për letërnjoftim dhe Propozim ligji për plotësimin e Ligjit për paraqitje të vendbanimit dhe vendqëndrimit, njësoj si ndryshimet Kushtetuese, si Ligji për Avokatin e Popullit, njësoj si Stema, janë vetëm disa prej ligjeve që fillimisht përgatiten në laboratorët e ministrave dhe zëvendës ministrave të BDI-së dhe pastaj trafikohen nga qeveria në Parlament për tu miratuar.

Por nëse mendoni që krimi i tyre përfundon këtu, e keni gabim. Ende nuk i njihni mirë këta të BDI-së.

BDI-ja vazhdon me sistemin e saj te vjetër të punës, ministrat e BDI-së “vrasin” natën e deputetët e BDI-së qajnë ditën.

Grupi parlamentar i BDI-së , në vend që të kërkojë llogari nga ministrat e tyre për këto ligje skandaloze, ata mundohen të aktrojnë, ti kamuflojnë këto ligje antishqiptare, bëjnë kurthe antikombëtare, bëjnë zhurmë kot dhe në fund edhe pse çdokush e ka kuptuar tani që këto ligje janë të dëmshëm sidomos për shqiptarët, këta të BDI-së kërkojnë të përfitojnë maksimalisht nga ky trafikim.

Dhe gjithë këtë mundohen ta kthejnë në patriotizëm, dhe pa pikë turpi përpiqen t’ua mbushin mendjen shqiptarëve se propozimi që është menduar njëherë nga zëvendës ministri i BDI-së, që ka kaluar në seancën qeveritare ku është diskutuar dhe miratuar nga ministrat e BDI-së, që u fut në seancë plenare me aminin e deputetëve të BDI-së që mundësuan kuorumin, tani bëjnë “sehir”(shou)  karshi shqiptarëve sikurse do të pengojnë miratimin e tyre me amendamente. 

PDSH vendosmërisht është kundër këtyre ligjeve. Amendamentet nuk mund ti përmirësojnë këto ligje e as të parandalojnë miratimin e tyre, mos i gënjeni kot shqiptarët. E vetmja zgjidhje që parandalon shfarosjen e mbi 200 mijë mërgimtarë shqiptarë, ashtu si parashohin ligjet tuaja, është tërheqja e menjëhershme e tyre dhe bartja e përgjegjësisë te ministrat e BDI-së dhe vet BDI-ja që  lejojnë trafikimin e përditshëm të ligjeve antishqiptare.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 24.03.2015

 

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi në konferencës për shtyp lidhur me situatën aktuale politike në vend

Unë mendoj se ishte një situatë shumë e rëndë dhe vazhdon që të jetë situatë  shumë e rëndë dhe serioze, janë humbur me dhjetëra jetë dhe janë plagosur shumë njerëz, është  një  situatë vërtetë e vështirë dhe skizofrenike, po ashtu siç thamë edhe në komunikatën publike vlerësoj se qeveria nuk ka bërë  aq sa duhet që ta parandaloj eskalimin e kësaj situate. Jam këtu për të thirr në qetësi, për shkak se kjo nuk shkon në llogari të shqiptarëve në përgjithësi, në Maqedoni edhe në vendet tjera. Mendoj se duhet ti rikthehemi një dialogu shumë serioz politik për zgjidhjen e problemeve të shqiptarëve, por gjithashtu edhe prioriteti të vazhdojë të ngelë procesi integrues në NATO dhe Unionin Evropian.

I kam dëgjuar edhe unë këto informata se ndërmjetësues ka qenë z.Ahmeti, por sinqerisht nuk i kam të  verifikuara dhe nuk mund të  them se janë të vërteta. Besoj se shumë  shpejtë  çështja do të zbardhet dhe do të sqarohen të  gjitha çështjet.

Të  gjitha vlerësimet janë se ka pasur një konflikt i cili ka ngjyrime etnike, por megjithatë duhet të presim që situata të zbardhet tërësisht dhe pastaj ti shprehim vlerësimet tona”.

Unë nuk bëj pjesë në grupin e liderëve që duan të përfitojnë poenë politik në fatkeqësinë e popullit dhe fatkeqësinë e shqiptarëve, me kë të rast dua që ti jap një vlerësim dhe një kërkesë drejt qeverisë që premtimet e tyre për sanimin e dëmeve dhe pagesat mos të jenë çështje që do të ngelin në qiell dhe mos të  zgjatin me muaj apo me vite, por duhet me shpejtësi të madhe qeveria të bëjë kompensimin e dëmeve që  janë shkaktuar gjatë këtij konflikti aty.

Po ju them që nuk është në kompetencën time që unë ti them se kush janë ata njerëz, kjo pyetje e para duhet tu parashtrohet institucioneve të shtetit që sa më shpejt të na e zbardhin këtë situatë, e më pastaj zotërinjve të tjerë të cilët i njohin dhe kanë lidhje të drejtpërdrejta me ta dhe pastaj unë. Unë si lider i opozitës jam i limituar me informacione dhe nuk do të ishte mirë të përgjigjem në çështjet që kanë të bëjnë me operativë dhe teknikë. Unë dhashë një vlerësim politik të cilit i qëndroj, sa më serioz do të jemi në  hapjen e dialogut mes shqiptarëve dhe maqedonasve dhe ti trajtojmë temat të cilat i tanojnë shqiptarët, aq më shumë shpresa do të kemi se nuk do të  përsëriten situata të këtilla.

Jo atë çështje e kemi zgjedhur, unë nuk kam folur me zotëriun që përmendet, kam folur në telefon me dikë tjetër që e ka të njëjtin emër dhe këtu nuk ka diskutim. Plus asaj luhet filmi i vjetër, ju e dini se 2001shin më në fund u akuzuam për organizimin e luftës unë dhe z.Xhaferi, ndërsa në  pushtet erdhi dikush tjetër. Sa i përket pyetjeve tuaja në lidhje me z.Ahmeti dhe me BDI-në, e vëreni se jam shumë i kujdesshëm për shkak se situata është shumë e rëndë, ka shumë njerëz të vrarë, ka shumë të plagosur, çdo ditë ndodhin varrime, janë  shumë  familje të djegura dhe tash për tash nuk e shoh të arsyeshme qw të merrem me ta. Por të jeni të sigurt që shumë shpejtë do të merrem edhe me ta, edhe me Qeverinë, edhe me Gruevskin, edhe me Zaevin dhe do ti tregojë gjërat ashtu siç janë. Ju lus për mirëkuptim në këtë situatë të kësaj tragjedie të madhe, duhet të  jemi të kujdesshëm në vlerësimet tona. 

Një apel që ju drejtoj gjithë shqiptarëve të Maqedonisë, situata është shumë serioze dhe në asnjë mënyrë mos të bëhen pre e disa shqipfolësve, apo shqiptarëve të “ndershëm” që punojnë për gjithkënd e assesi nuk punojnë për shqiptaret, qëllimi i tyre është që shqiptarët ti bëjnë mish për top në betejën mes partive maqedonase, ne nuk kemi asgjë të përbashkët si shqiptar me agjendën e partive maqedonase. Këta shqipfolës shkuan aq larg që me fjalët më të ultë i fyen dhe i ofenduan udhëheqësit shtetërorë të Shqipërisë dhe të Kosovës dhe unë distancohem me forcë nga këto ofendime dhe u apeloj të gjithëve që ne të rikthehemi agjendës tonë kombëtare si shqiptarë të Maqedonisë dhe në përgjithësi si shqiptarë. Agjenda jonë kombëtare është ta përshpejtojmë procesin integrues tonin dhe të Maqedonisë drejt UE dhe drejt NATO-s dhe në mënyrë të pa ndërprerë të kërkojmë që të realizojmë të drejtat tona kolektive”.

 

 

 

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e ri amerikan në vend, z.Xhes Bejli

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë në Tetovë realizoi takim me Ambasadorin e ri të SHBA-ve në vend, z.Xhes Bejli.

Në këtë takim u diskutua për situatën politike, për proceset integruese, për marrëdhëniet ndëretnike, si dhe u shkëmbyen mendime për të gjetur rrugëdalje nga kriza.

Fillimisht Kryetari Thaçi e uroi ambasadorin Bejli për emërimin e tij si Ambasador i SHBA-ve në Maqedoni, duke potencuar se bashkëpunimi i mirë në mes PDSH-së dhe Ambasadës së SHBA-së do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Kryetari Thaçi vlerësoi se me situatën e krijuar dhe me bllokimin e procesit integrues, gjendja në Maqedoni po bëhet më e vështirë, andaj duhet të jemi shumë të përgjegjshëm të gjithë.

Kryetari Thaçi po ashtu e njoftoi ambasadorin se liderët e PDSH-së qysh prej viteve 93 kanë qenë të ndjekur, të përgjuar dhe se asnjë individ për këto përgjime nuk ka dalë para drejtësisë, andaj ngritja e një komisioni hetimor parlamentar me vëzhgim dhe asistim të plotë ndërkombëtarë ku do të përfshiheshin të gjitha rastet e këtilla që nga viti 93, do të ishte ndoshta e vetmja shpresë që rastet e këtilla mos të përsëriten. 

Kryetari Thaçi më tej theksoi rëndësinë e integrimit të vendit në NATO dhe Bashkimin Evropian, që nënkupton edhe gjetjen sa më të shpejtë të zgjidhjes për çështjen e emrit me Greqinë, pasi që integrimi në strukturat euro-atlantike do të siguron stabilitet dhe zhvillimin ekonomik të vendit dhe rajonit.

Bashkëbiseduesit ranë dakord se e vetmja mënyrë për të dalë nga kriza politike dhe institucionale është te rikthimi i dialogu të mirëfilltë politik mes forcave kryesore në vend.

Kryetari Thaçi gjithashtu siguroi bashkëbiseduesit se Partia Demokratike Shqiptare me politikën e saj të përgjegjshme do të vazhdojë të kontribuojë dhe të jetë pjesë e proceseve demokratike dhe perspektivës euro-atlantike të vendit.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 19.03.2015

 

Menduh Thaçi apel “shqipfolësve”‏

“Një apel që ju drejtoj gjithë shqiptarëve të Maqedonisë, situata është shumë serioze dhe në asnjë mënyrë mos të bëhen pre e disa shqipfolësve, apo shqiptarëve të “ndershëm” që punojnë për gjithkënd e assesi nuk punojnë për shqiptaret, qëllimi i tyre është që shqiptarët ti bëjnë mish për top në betejën mes partive maqedonase, ne nuk kemi asgjë të përbashkët si shqiptar me agjendën e partive maqedonase. Këta shqipfolës shkuan aq larg që me fjalët më të ultë i fyen dhe i ofenduan udhëheqësit shtetërorë të Shqipërisë dhe të Kosovës dhe unë distancohem me forcë nga këto ofendime dhe u apeloj të gjithëve që ne të rikthehemi agjendës tonë kombëtare si shqiptarë të Maqedonisë dhe në përgjithësi si shqiptarë. Agjenda jonë kombëtare është ta përshpejtojmë procesin integrues tonin dhe të Maqedonisë drejt UE dhe drejt NATO-s dhe në mënyrë të pa ndërprerë të kërkojmë që të realizojmë të drejtat tona kolektive”.

 

PDSH: BDI fshin mbi 200.000 mijë gurbetqar shqiptar!

Lidhur me politikën antishqiptare të BDI-së sot deputetit i PDSH-së, z.Gazmend Aliu mbajti konferencë për shtyp:

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për letërnjoftim dhe propozim ligji për plotësimin e Ligjit për paraqitje të vendbanimit dhe vendqëndrimit janë ligje shfarosëse që kanë për qëllim ti lenë pa nam e pa nishan, pa adresë e pa vatan, të huaj në vendin e vet mbi 200 mijë shqiptarë, gurbetqarët tanë, që për shkak të politikës diskriminuese të kësaj qeverie janë detyruar të ikin nga vendlindja.

Propozim ligjet në fjalë edhe njëherë për të satën herë dëshmojnë se sa shumë e dëmshme është politika dyfytyrëshe e servile e BDI-së. Edhe në tragjeditë më të mëdha të shqiptarëve ata bëhen dyfytyrësh dhe tentojnë edhe në kësisoj rastesh të përfitojnë pikë politike, ose të hiqen si të pafajshëm.

Lejojnë fillimisht që ligjet të përgatiten nga ministrat ose zv. ministrat e tyre,  e pastaj i miratojnë në qeveri, kurse pasi vijnë në procedurë parlamentare për ti mbuluar gjurmët e krimit bëhen kurse kundërshtojnë, e në anën tjetër sigurojnë kuorumin që ligjet të kalojnë. Kjo lojë e tyre e pamoralshme ju shkakton dëme kolosale shqiptarëve që 10 vite pandërprerë.

Partia Demokratike Shqiptare është kundër këtyre dy ligjeve, ne nuk bëjmë kuorume siç bën BDI-ja, do të jemi deri në fund kundër këtyre ligjeve dhe çdo ligji tjetër që është antishqiptar..

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 17.03.2015

Komunikate lidhur me zhvillimet aktuale politike ne vend

Shprehim keqardhje për jetët e humbura dhe në të njëjtën kohë ngushëllime familjeve të të vrarëve.

Vlerësojmë se qeveria apo më saktë partneri shqiptarë në qeveri BDI, nuk kanë bërë sa duhet që të parandalohet eskalimi i situatës.

Akomodimi i banorëve të ngelur pa strehë dhe kompensimi i dëmeve të shkaktuara, të bëhet shpejt, i plotë dhe pa asnjë vonesë.

Apel shqiptarëve që të mos bien pre e skenarëve të partive maqedonase dhe disa shqiptarëve të “ndershëm” që të mos shndërrohen në mish për top.

Dënojmë me forcë deklaratat ofenduese dhe denigruese të disa shqipfolësve kundrejt udhëheqësve të Shqipërisë dhe shtetit të Kosovës.

Rruga e vërtetë e shqiptarëve të Maqedonisë është rruga të cilën e sugjerojnë aleatët tonë ndërkombëtar SHBA, NATO, EU, si dhe shtetet shqiptare Kosova dhe Shqipëria.

PDSH do të vazhdojë të angazhohet me ngulm që në kuadër të një procesi politik ku dialogu mes shqiptarëve dhe maqedonasve do të jetë i vërtetë, si e vetmja alternativë për realizimin e të drejtave të shqiptarëve dhe për de-bllokimin e proceseve integruese në NATO dhe BE.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 12.05.2015

 

Hapet zyre e re e PDSH-së në Strugë

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi sot qëndroi në Strugë ku mori pjesë në hapjen solemne të zyrës së re të PDSH-së në këtë qytet. Në një atmosfera madhështore dhe në prani të një numri të madh të anëtarëve dhe simpatizantëve të Partisë Demokratike Shqiptare, Kryetari përuroi zyrën e re të partisë. Fillimisht të pranishmëve iu drejtua kryetari i degës së Strugës, z.Mendi Asani i cili në fjalimin e tij përshëndetës theksoi rëndësinë dhe gëzimin e madh për hapjen e zyrës së re të partisë, për arsye të shtimit të madh të radhëve të PDSH-së në Strugë.

Më pas fjalën përshëndetëse e mori edhe Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi me ç’rast deklaroi:

“Unë jam njeri dhe bëj gabime, ai fjalor që doli në opinion dje, fjalori im, që nuk është i mirë, është rezultat i një emocioni të madh dhe një lufte të madhe që bëjmë, megjithatë e shoh shumë të arsyeshme që të kërkoj ndjesë për atë fjalor prej gjitha zonjave dhe zonjushave dhe djemve që janë nën 18 vjet. Është shumë e rëndësishme të gjithë atyre që janë shqiptarë dhe hezitojnë që të jenë me ne tu jap një porosi gjenerale: nuk jemi engjëj, bëjmë gabime, por jemi të vetmit që e mbajmë përcaktimin ashtu si duhet, e përcaktimi i shqiptarëve të Maqedonisë duhet të jetë politik, kërkesat duhet të jenë politike, jo të bëhen kërkesa grupore, individuale dhe të interesave. Ju e patë edhe vizitën që pata në Kosovë dhe këtë javë do të kem në Shqipëri, në emër tuaj që jepni forcë këtyre kërkesave politike, po them hapur publikisht se s’është e vërtet që shqiptarët e Maqedonisë nuk dinë se çka kërkojnë politikisht, i kanë kërkesat shumë të thjeshta, vendimmarrja duhet të kthehet në konsensus të plotë dhe buxheti i shtetit duhet të ndahet në mënyrë të drejtë. E  pranoj se shumë vështirësi  kemi që të arrijmë dhe ti fitojmë zgjedhjet,  megjithatë duhet të japë një lëvdatë për ju, jo për veten, se projektet që janë kundër nesh, janë projekte likuiduese për PDSH-në, jo ta dobësojnë këtë  parti, por ta likuidojnë prej skenës politike dhe këta projekte e kanë vendin prej ku burojnë, prej te nëntoka institucionale e Beogradit, e deri tek nëntoka institucionale e Shkupit. Megjithatë është moment solemn dhe nuk dua tu lodhi shumë, unë do të vazhdoj në emër tuaj dhe mbështetjes tuaj ti grahi sakicës vetëm me një vend, kjo është rruga që do të na shpëtojë të gjithëve. Edhe njëherë jam shumë i impresionuar për këtë mikpritje, dikush do të thotë pse kaq ky impresionim për Strugën, për shkak se Struga është e vetmja që është dyfish opozitë dhe këta njerëz që vijnë këtu dhe me mija të tjerë që e mbështesin këtë përcaktim e bëjnë vetëm për arsye kombëtare, s’kanë arsye tjera, nuk kanë interesa tjera dhe njëherë suksese, shëndet dhe na priftë rruga e drejtë”. 

I pyetur nga gazetarët se a do të hyjë PDSH-ja në qeveri Kryetari deklaroi:

“Bisedojmë me Kryeministrin, por ende nuk kemi arit në atë pikë që pyetët ju. Janë shumë tema që bisedohen, mendoj se nuk është korrekte para se të përfundojnë këto bisedime me i nxjerr ato, mirëpo mund ta keni parasysh se ne kemi dy prioritetet shumë të mëdha së parti, procesin integrues dhe çështjen e platformës politike, të tjerat janë më të lehta”. 

I pyetur në lidhje me publikimin e bisedave të plota ndërmjet tij dhe Mialkovit, Kryetari deklaroi: 

“ Normalisht mua më vjen keq dhe kërkova ndjesë për fjalorin që paraqitet dhe unë do të flas drejt, ato sharje janë të vërteta, nuk mund ti iki të vërtetës. Megjithatë është pjesë e një emocioni shumë të fuqishëm, të një luftë të fuqishme që kemi si parti dhe unë si drejtues i partisë për ta mbrojtur platformën e partisë, të tjerat çfarë thotë ai vogëlushi janë tërësisht të pavërteta”

 

 

 

 

Kryetari i PDSH-së në takim me delegacionin e Komisionit Monitorues të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës‏

Në vazhdën e takimeve me faktorin ndërkombëtar Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në Shkup realizoi takim me delegacionin e Komisionit Monitorues të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës i përbërë nga: z.Stefan Schennach (Kryetar i Komisionit Monitorues), z.Robert Walter (Raportues i dialogut post-monitorues me Republikën e Maqedonisë), z.Andreas Gros (Kryetar i grupit të Socialisteve të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës) si dhe znj.Sylvie Affholder (Sekretare e Komisionit Monitorues të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës).

Në këtë takim u diskutua rreth zhvillimeve të fundit politike në vend,  për de-bllokimin e proceseve integruese, si dhe për tema të tjera me interes të ndërsjellët.

Kryetari i PDSH-së z.Thaçi vlerësoi se vendi gjendet përpara një sfide shumë të madhe, andaj rikthimi i dialogut të mirëfilltë politik mes forcave kryesore politike është me rëndësi të veçantë, e në këtë drejtim Kryetari Thaçi theksoi se formati i bisedimeve në Bruksel vetëm në mes të VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së është i gabuar, dhe se për tejkalimin e situatës aktuale, bisedimet duhet zhvilluar mes 4 forcave kryesore politike në vend.

Gjithashtu Kryetari Thaçi siguroi bashkëbiseduesit se gjatë këtij procesi tejet delikat Partia Demokratike Shqiptare si një faktor i rëndësishëm do të vazhdoj me politikën e saj konstruktive dhe të përgjegjshme, dhe se nuk do të bëhet pre e aventurave dhe aventuristëve të mundshme që do ta dëmtonin demokracinë dhe perspektivën euro-atlantike të shqiptarëve dhe të vendit në përgjithësi.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 28.04.2015

Haradinaj priti ne takim Menduh Thaçin

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, z.Ramush Haradinaj, ka pritur sot në selinë qendrore të AAK-së Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçin.

Pas takimin Kryetari i PDSH-së,  z.Menduh Thaci në prononcim për mediat  deklaroi:

“Është shumë e rëndësishme për PDSH-në, por edhe për shqiptarët e Maqedonisë që të kemi një komunikim real me drejtuesit në Kosovë nga dy aspekte. Në aspektin e parë shqiptarët e Maqedonisë duhet të jenë të mirinformuar për situatat politike në mënyrë që në veprimet tona mos të bëjmë gabime. E, arsyeja e dytë që takova Haradinajn ishte pse ne po kërkojmë ndihmë së pari te aleati jonë AAK-ja, që të na ndihmojë që kërkesat politike të shqiptarëve të Maqedonisë të bëhen sa më të pranueshme te faktori ndërkombëtar. Ram dakord me Haradinajn që kërkesat kryesore politike të shqiptarëve të Maqedonisë janë shumë të thjeshta dhe janë dy: vendimmarrja në institucionet e shtetit të jetë me konsensus të plot që do të thotë Parlamenti dy dhomash, Dhoma e Qeveritarëve dhe Dhoma e Kombeve, e tek Dhoma e Kombeve vendimmarrja e të jetë me konsensus të plotë. Ndërsa kërkesa e dytë është që ndarja e buxhetit të shtetit të bëhet në mënyrë të drejt dhe proporcionale dhe këtë çështjen e ndarjes së buxhetit për shqiptarët ta ketë në dorë, apo në kompetencën e nënshkrimit, funksionari më i lartë shqiptar që është në shtet, qoftë zëvendëskryeministri, apo zëvendëspresidenti”.

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi përcjelli bindjen e tij për ndihmë më të madhe të Prishtinës zyrtare në këtë vit dhe në të ardhmen për shqiptarët e Maqedonisë, duke u shprehur se Ramush Haradinaj është garanti i parë i mbështetjes për shqiptarët e Maqedonisë.

Në prononcimin e tij z.Haradinaj ka premtuar ndihmën në realizmin e kërkesave të shqiptarëve të Maqedonisë:

“E shfrytëzuam këtë takim, këtë bisedë për t’u njofto më afër me të gjitha zhvillimet në Maqedoni, me zhvillimet në PDSh, parti partnere e jona dhe njëkohësisht për të biseduar edhe për zhvillimet në Kosovë dhe kudo që jetojnë ne si shqiptar. Në kuadër të këtij interesimi, ne asnjëherë nuk kemi harru për t’u interesuar për tema shqiptare edhe në Preshevë, në Malin e Zi e për tema ku do që shqiptarët janë. Ne bashkërisht ka vite që kemi ndërtuar një partneritet të mirë, dhe po ashtu sot u dakorduam sërish për bashkëpunim më të ngjeshur në vitin që sapo kemi hyrë, dhe për sendërtimin dhe konsolidimin e mëtejmë të së djathtës shqiptare dhe që subjektet tona politike, kudo që janë, të mendojnë dhe të angazhohen më shumë për shqiptarët kudo që janë. Konsideroj se një qeverisje më e mirë në Kosovë, është ndihma më e mirë që mund t’u jepet edhe shqiptarëve në Maqedoni. Kjo është e vetmja mënyrë që ne mund të jemi afër njëri-tjetrit.

Kryetari Haradinaj dhe Kryetari Thaçi u dakurduan për bashkëpunim më të ngjeshur në vitin që sapo kemi hyrë.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 12.03.2015

 

Kryetari i PDSH-së priti në takim Grupin e Punës të Këshillit Evropian për rajonin e Ballkanit Perëndimor (COWEB)

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me Grupin e Punës të Këshillit Evropian i përbërë nga 40 përfaqësues të të gjitha shteteve anëtare të BE-së, përgjegjëse për marrëdhëniet e BE-së me rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Në këtë takim u diskutua rreth zhvillimeve të fundit politike dhe ekonomike në vend,  për de-bllokimin e proceseve integruese, si dhe për tema të tjera me interes të ndërsjellët.

Kryetari Thaçi mes tjerash vlerësoi se janë momente shumë të rëndësishme për vendi dhe rajonin, andaj Partia Demokratike Shqiptare si një faktor i rëndësishëm gjatë këtij procesi tejet delikat do të vazhdoj me politikën e saj konstruktive dhe të përgjegjshme, dhe se nuk do të bëhet pre e aventurave dhe aventuristëve të mundshme që do ta dëmtonin demokracinë dhe perspektivën euro-atlantike të shqiptarëve dhe të vendit në përgjithësi.

Në këtë drejtim, rikthimi i dialogut të mirëfilltë politik mes forcave kryesore politike është me rëndësi të veçantë dhe prandaj Kryetari i PDSH-së z.Thaçi vuri në dukje se formati i tashëm i bisedimeve në Bruksel vetëm në mes të VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së është i gabuar. Për tejkalimin e situatës aktuale, bisedimet duhet zhvilluar mes 4 forcave kryesore politike në vend.

Takimi ishte mjaft i dobishëm dhe konstruktiv me ç’rast u shkëmbyen shumë mendime lidhur me situatën aktuale politike në vend dhe më gjerë.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 23.04.2015

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi flet për situatën aktuale politike‏

Pas takimit të sotëm me Ambasadoren e Gjermanisë në vend, znj.Kristine D. Althauser, Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi mbajti konferencë për shtyp lidhur me situatën aktuale politike në vend, me ç’rast u prononcua edhe në pyetjet e shumta të gazetarëve:

Në pyetjen gazetareske lidhur me materialet e publikuara për PDSH-në, Kryetari u përgjigj:

“Asgjë e pa pritur nga ana ime, një petardë e xhelatëve të shqiptarëve 60-70 vjet siç është LSDM-ja dhe Zaevi, një bisedë komplet e konstruktuar dhe e montuar, kjo nuk më bën aspak përshtypje dhe vetëm mund tu them shqiptarëve se beteja politike me xhelatët  e  shqiptarëve do të vazhdojë deri në vdekje. Vota e PDSH-së për ta prishur Strumicën nw komisioni shtetërorë kanë qenë publike dhe të hapur, po e njëjta votë e VMRO-së ka qenë publike dhe e hapur për ta prishur Çairin dhe për ta shpallur falsifikimin e zgjedhjeve”. Do të jetë qesharake, siç ç'do gjë qesharake, Ali Ahmeti dhe BDI-ja janë të qetë se kanë bërë pakt me Zaevin se nuk dalin, ai tjetri do t'ua nxjerr, të jenë të sigurt, unë e dini se nuk dua të përmendi gjyqe, prokurori e kështu me radhë, shumë shpejt do të fillojë gjyqi dhe prokuroria, për shkak se pala tjetër është shumë e interesuar për ti nxjerr këta të BDI-së, besoj se kjo do të jetë edhe një proces i pa përfunduar si duhet në aspektin e drejtësisë”.

Në pyetjen gazetareske se është zëri i publikuar autententi, Kryetari u përgjigj:

“Por zëri a e din çka bëjnë këta, zëri autentik i imi është të flas me ty e pastaj heqin një fjali dhe pastaj e bartin me këtë gazetarin tjetër, mandej një fjali tjetër e ndërpresin, për shkak se biseda është totalisht e konstruktuar, lutja nga ana e VMRO-së është që: ne do tu ndihmojmë ta prishim Çairin dhe të shpallet falsifikati dhe ju do të na ndihmoni për Strumicën, kaq”.

Në pyetjen gazetareske a keni pasur takime me Nikola Gruevskin pas aferës, Kryetari u përgjigj:

“Jam takuar me kryeministrin dy herë, unë kam pasur shumë interesim të flas për çështjet integruese, qw janë shumë të rëndësishme, po ashtu për raportet ndëretnike dhe marrëdhëniet ndëretnike. Për bisedat tjera është pak herët tu flas, do tu flas shumë shpejt, nuk shkon as 2-3 javë deri 1 muaj”.

Në pyetjen gazetareske se deri ku ka shkuar dosja “Kreator”, Kryetari u përgjigj:

“Por njëherë i kam paditur në 2007,  tash besoj se kjo do të bëhet pjesë e procesit të madh gjyqësor, megjithatë unë e di pse LSDM-ja nuk e pranon propozimin e PDSH-së. Ne kemi propozimin qw të krijojmë një komision anketues dhe komisioni anketues prej vitit 1992 të merret me këto çështje dhe këto çështje të përfundojnë në prokurori. Po të krijohet ky komision anketues LSDM-ja është e vetëdijshme se çka u ka bërë shqiptarëve, VMRO-ja do të del engjëll, kurse ata do të dalin dreq e shejtanë. Sa vrasje, sa burgosje, dhe unë mërij në këtë moshë, që më vjen turp ta shikoj në “TOP NEWS” të më del Lubomir Fërshkovski si analist, kriminel dhe gjakpirës, prej Ladorishtit, Bitpazarit, e kështu me radhë”.

Në pyetjen gazetareske se a do të ketë epilog gjyqësor, Kryetari u përgjigj:

“Jo të drejtë, do të ketë epilog gjyqësor, por epilogu gjyqësor nuk do të jetë i drejtë. Mendoj se këtu gjithkush gjithkënd e ka përgjuar përveç PDSH-së që nuk është pjesëmarrëse në këto lojëra, normalisht se është përgjimi edhe nga brenda. Këta që kanë arritur një pjesë të këtyre përgjimeve ti sigurojnë, e më pastaj bëjnë konstruktime dhe montazhe të ndryshme që u konvenojnë dhe ky proces përfundon me një situatë jo të drejtësisë dhe jo të korrektësisë”. 

Në pyetjen gazetareske lidhur me propozimin e PDSH-së, Kryetari u përgjigj:

“Po unë nuk vërej ndonjë mos pranim të ndërkombëtarëve për propozimin e PDSH-së. Ne si parti më e shkelur, me e ndjekur dhe më e survejuar, që s’kemi marrë pjesë në këto survejime, kemi kërkuar që ta drejtojmë komisionin parlamentarë, por në të njëjtën kohë kemi kërkuar që të kemi ekspert ndërkombëtarë, ndihmës të këtij procesi dhe ky proces të bëhet kredibil,  por gjithë të tjerët këtë nuk e pranojnë, qoftë VMRO-ja, qoftë LSDM-ja, qoftë BDI-ja, për shkak se janë të implikuar”.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 11.03.2015

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Kryetarin e PD-së, z.Lulzim Basha

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha priti sot kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare të Maqedonisë, Menduh Thaçi në një takim ku u diskutua për situatën politike në Maqedoni.

Kryetari Basha, rikonfirmoi mbështetjen e plotë të Partisë Demokratike për kauzën e drejtë të avancimit të të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni dhe përmirësimin e statusit të tyre ekonomik dhe shoqëror.

Në këtë kuadër, Partia Demokratike mbështet zbatimin e plotë të Marrëveshjes së Ohrit, dhe nxit pa asnjë rezervë bashkëpunimin mes dy partive shqiptare në Maqedoni.

Duke shprehur këtë qëndrim, Basha tha se bashkëpunimi mes dy partive shqiptare në Maqedoni është në përputhje të plotë me vizionin e Partisë Demokratike për avancimin e të drejtave të shqiptarëve të Maqedonisë në frymën e integrimit europian dhe euroatlantik të vendit.

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadoren e Gjermanisë në vend, znj.Kristine D. Althauser

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me Ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në vend, znj.Kristine D. Althauser.

Në këtë takim u diskutua për krizën politike në vend, për proceset integruese, si dhe tema të tjera rajonale. Bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime për të gjetur rrugëdalje nga kriza politike në vend, si dhe për të mbështetur dhe rritur më tej bashkëpunimin rajonal.

Në fillim të takimit, Kryetari uroi  ambasadoren për funksionin e saj të ri dhe njëherësh e falënderoi për mbështetjen që Republika e Gjermanisë në vazhdimësi e jep për vendin. Kryetari Thaçi më tej vlerësoi se me situatën e krijuar në vend dhe me bllokimin e procesit integrues gjendja në Maqedoni po bëhet e pakontrolluar dhe jo-stabile,  me çka imazhi i Maqedonisë është seriozisht i dëmtuar, andaj duke pasur parasysh edhe problemet rajonale duhet të jemi shumë të kujdesshëm të gjithë.

Bashkëbiseduesit ranë dakord që rruga e vetme për të dalë prej kësaj situate është dialogut i mirëfilltë mes forcave kryesore politike.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 11.03.2015

 

Kryetari i PDSH-se realizoi takim me Kryeministrin shqiptar, z.Edi Rama

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi, sot ka realizuar një vizitë zyrtare në Tiranë, me ç'rast u takua me Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, z.Edi Rama.

Në takim është biseduar për çështje me rëndësi për shqiptarët, për zhvillimet e fundit politike në Maqedoni, Shqipëri dhe më gjerë, për procesin integrues të të dy vendeve, si dhe për tema të tjera me interes të përbashkët.

Kryetari Thaçi ka informuar kryeministrin shqiptar për situatën aktuale politike në vend, bllookimin e proceseve integruese, si dhe për diskriminimin politik dhe ekonomik të shqiptarëve, gjë që ka varfëruar skajshmërish shqiptarët e Maqedonisë.

Kryeministri i Shqipërisë z.Rama falënderoi kryetarin e PDSH-së për informatat burimore rreth zhvillimeve në Maqedoni, duke potencuar se Qeveria e Shqipërisë ndjek me vëmendje të veçantë  situatën aktuale politike në Maqedoni.

Takimi kaloi në një atmosfere tejet miqësore, me ç’rast bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime rreth zhvillimeve aktuale në vend dhe rajon, si dhe rënë dakord që  me kontakte të shpeshta të kontribuojnë në çuarjen para të proceseve demokratike.

 

Me respekt,

Shërbimi për Informim - PDSH

 

 

Me montazhe dhe faalsifikime nuk fshehët e vërteta

Konferencë për shtyp e deputetit të PDSH-së z.Bekim Fazliu:

Konstruksion i tërësishëm i bisedës, marrja e fjalëve nga një bisedë dhe futja në një bisedë tjetër është metodë e njohur e montazhesh në punën e lidhjes komuniste, e më pas LSDM-së prej te Rankovici, Gligorovi, Cërvenkovski e deri tek ky Zaevi dhe zorrëve politike!

PDSH në mënyrë transparente ka votuar kundër LSDM-së në Komisionin Shtetëror Zgjedhorë pandërprerë, ashtu siç ka votuar përherë dhe pandërprerë LSDM pro BDI-së dhe anasjelltas.

Me votimin PRO prishjes së zgjedhjeve në Strumicë, ne siguruam procesverbalet për falsifikimin e zgjedhjeve nga ana e BDI-së në Çair dhe që për herë të parë një falsifikim u konstatua nga një organ shtetëror. 

- Ja procesverbalet e falsifikuara të zgjedhjeve në Komunën e Çairit. 

- Ja edhe vendimet e KSHZ-së që verifikojnë falsifikimin e zgjedhjeve në Komunën e Çairit nga ana e BDI-së.

Për shqiptarët nuk është ndonjë lajm i ri se PDSH-ja prej kur ka dalë në skenën politike dhe deri në vdekje do të jemi kundër LSDM-së!

Neve nuk na bën asnjë përshtypje kjo bisedë e montuar dhe e falsifikuar, e publikuar në opinion. Zaevi i Strumicës mendon që me konstruksion do të hakmerret ndaj të vërtetës. Kjo është e vërteta ku ky Zaevi lutej, puthte këmbët për një takim e për një shërbim:

 

“Pretsedatele zamoluvam, Zoran Zaev sum”. 

 (Kryetar ju lutem, Zoran Zaevi jam)

 

“Pretsedatele ke me zadolzite”. 

 (Kryetar do tju kem borxh)

    

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 11.03.2015

 

 

 

 

Lideri i PDSH-së në takim me ekspertin amerikan, z.Janusz Bugajski

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi mbrëmë në Shkup realizoi takim me mikun e vjetër të tij, me Zyrtarin e Lartë të Qendrës për Analiza të Politikave Evropiane (CEPA), z.Janusz Bugajski, me ç’rast u diskutua për çështjet aktuale në vend dhe në rajon. 

Në këtë takim bashkëbiseduesit u pajtuan se procesi integrues dhe të drejtat e shqiptarëve janë shqetësime reale të miqve të shqiptarëve dhe të Maqedonisë. Lidhur me situatën në vend, z.Bugajski e përshëndeti politikën konstruktive të Partisë Demokratike Shqiptare.

Bashkëbiseduesit gjithashtu ranë dakord që në vizitën e ardhshme të Bugajskit të realizohet një intervistë e zgjeruar me Kryetarin e PDSH-së, z.Menduh Thaçi lidhur me situatën në vend dhe në rajon.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 31.03.2015

PDSH: Zoran Zaev, larg duart dhe thonjtë nga shqiptarët!‏

Konferencë për shtyp e deputetit të PDSH-së z.Bekim Fazliu:

Fillimi i publikimit të përgjimeve për shumë kënd mund edhe të ketë tingëlluar si proces kredibil në fillim, por më pas, njëri nga qëllimet kryesore i gjithë këtij skandali doli që të jetë diskreditimi politik i Partisë Demokratike Shqiptare.

Mbrëmë në një televizion të Shqipërisë patëm rastin ta dëgjojmë kryetarin e LSDM - Zoran Zaev. Përfundimisht  Zoran Zaev trashëgimtari politik i Gligorovit e Cervenkovskit si një sharlatan politik tregoi në mënyrë histerike tërë atë mllefin që ka ndaj shqiptarëve, jo vetëm këtu brenda në Maqedoni, por edhe në Shqipëri e Kosovë.

Shërbëtorët besnik të UDBES së djeshme dhe të sotshme si Alsat-M, Kim Mehmetat dhe Mersel Bilallat, të cilët janë bashkëfajtor dhe bashkëpjesëmarrës të të gjitha atyre vrasjeve dhe maltretimeve të shqiptarëve që bënin padronet e tyre Verushevski, Fërckovskat dhe gjitha tajfat e LSDM-së sot janë hedhur prapë si argat të Zaevit, shkaktojnë huti dhe njollosin shqiptarët, shpërndajnë mjegull te shqiptarët.

Zoran Zaev dukshëm si një skizofren merr guximin që udhëheqësit shtetëror si të Shqipërisë ashtu edhe ato të  Kosovës ti shpall të inkriminuar. Zoran Zaevi ashtu si tentoi ta njollose opozitën shqiptare në Maqedoni – PDSH-në pa asnjë fakt, të njëjtën gjë beri mbrëmë për udhëheqësit shtetërorë të Shqipërisë e Kosovës, duke dhënë kualifikime politike me tendencë të qartë për të vënë në hipotekë tërë klasën politike shtetërore shqiptare. Veç më është shumë e qartë se qëllimi i Zaevit të sotshëm është qëndrimi i djeshëm i Gligorovit e Cervenkovskit, që të përçahen dhe të njollosen shqiptarët.

I themi publikisht këtij sharlatani nga Strumica - që falsifikon e shpif, monton dhe fantazon, larg duart dhe thonjtë  nga shqiptarët. Larg duart nga Shqipëria e Kosova, po je shumë i vogël për këto punë. Përderisa është PDSH ashtu si ia tregoi vendin paraardhësve të tu, ashtu do ta tregojmë vendin edhe ty.

PDSH urgjentisht kërkon nga MPJ-a e Maqedonisë që të kërkojë falje qeverisë së R. Shqipërisë dhe qeverise së R. Kosovës për skandalin e madh që bëri Zoran Zaev me shpifjet e tij.

Dhe në fund PDSH-ja kërkon që Zoran Zaevi me veprimet e tij sharlataneske dhe keqbërëse ti drejtohet ose institucioneve shëndetësore, ose të atyre të drejtësisë.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 10.03.2015

 

 

 

HomeInfo qendra
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image