Lajmërime

Kryetari i PDSH-së nesër më 22 Janar do të vizitojë strukturat e partisë në Veshallë (ora 16:30), Shipkovicë (ora 17:30), Lisec (ora 18:30) dhe Çarshi e Epërme (ora 19:30).

Pinterest LinkedIn Tumblr
USAAlbania