Lajme

Fronti Europian kumtoi listat për deputet

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sot, u mbajt press konferenca për kumtimin e listave për deputet të Frontit Europian.

Në këtë press konferencë prezente ishte znj.Fatmire Isaki, përfaqësuese e Partisë Demokratike Shqiptare dhe njëherit kandidate për deputet në zonën zgjedhore nr.6.
 
Sekretariati për informim – PDSH

Write A Comment

USAAlbania