Lajme

PDSH-Nënshkroi marrëveshjen për Frontin Europian

Pinterest LinkedIn Tumblr
Në ceremoni solemne, sot kryetari z.Menduh Thaçi në emër të PDSH-së, e nënshkroi marrëveshjen për koalicionim për Frontin Europian, në mes të Partisë Demokratike Shqiptare, Bashkimit Demokratik për Integrim, Partisë Demokratike Evropiane dhe Lëvizjes Populli.
Marrëveshja për koalicionim u nënshkrua në Pallatin e Kulturës në Tetovë.

Write A Comment

USAAlbania