Lajme

Kuvendi Qendror i PDSH-së për Frontin Europian

Pinterest LinkedIn Tumblr
Sonte u mbajt Kuvendi Qendror i Partisë Demokratike Shqiptare ku unanimisht u miratua propozimi i kryetarit të PDSH-së z.Menduh Thaçi, që në zgjedhjet presidenciale të 24 prillit dhe zgjedhjet parlamentare të 8 majit, Partia Demokratike Shqiptare të shkojë bashkërisht në koalicion me “Frontin Europian”.
Nënshkrimi i marreveshjes së koalicionit do të bëhet ditën e hënë (25.03.2024) në ora 12:00 te Pallati i kulturës në Tetovë.
Sekretariati për informim – PDSH

Write A Comment

USAAlbania