Lajme

Kryetari Thaçi uroi besimtarët Islam për Ramazan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit, kryetari Thaçi përmes një postimi në profilin e tij në rrjetet sociale uroi besimtarët e fesë Islame.

” Të nderuar besimtarë të fesë Islame,

Në vigjilje të muajit të Ramazanit uroj që agjërimi, lutjet dhe të gjitha adhurimet tuaja gjatë këtij muaji të shenjtë të jenë të pranuara, si dhe t’ju sjellë shëndet, paqe dhe harmoni në familjet tuaja. Le të jetë ky muaj edhe një mundësi më tepër për afrim me njëri-tjetrin për t’i kontribuar paqes e shëndetit të ndërsjellë dhe për të transmetuar mesazhe tolerance e mirëkuptimi. Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare t’ju uroj shëndet, mirëqenie dhe agjërim të lehtë në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit.” , ka shkruar kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi në rrjetet sociale.

LINK FB

Sekretariati për informim

Tetovë, 10.03.2024

Write A Comment

USAAlbania