Lajme

Kryetari Thaçi, Uron Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

Pinterest LinkedIn Tumblr

 

22 Nëntori paraqet një nga ngjarjet më madhore të historisë sonë kombëtare, andaj të refletkojmë të gjithë në drejtim të avancimit të vlerave tona të përbashkëta.

Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, të Ju Uroj Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

Menduh Thaçi

Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare

 

Write A Comment

USAAlbania