Lajme

Visar Palloshi takoi zyrtarin profesional për të rinj në OSCE

Pinterest LinkedIn Tumblr
Me datë 18.05.2023, përfaqësuesi i RDSH z.Visar Palloshi, realizoi takim me zyrtarin profesional për të rinj në kuadër të @OSCE Mission to Skopje z.Guido Long.
Në takim u diskutua për sfidat e të rinjëve në politik në kuadër të partisë dhe rolin e tyre në vendimarjen politike në nivel qendror dhe lokal.
Sektori për informim PDSH
29.05.2023

Write A Comment

USAAlbania