Lajme

Kryetari Thaçi: Uroi 136 vjetorin e mësonjtores së parë shqipe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Me rastin e festës kombëtare, 136-vjetorit të mësonjtores së parë shqipe kryetari Thaçi, përmes një postimi në profilin e tij në rrjetet sociale uroi festën madhështore.

“Urime 136 vjetorin e hapjes së mësonjtores së parë shqipe!
Duke i kujtuar e vlerësuar atdhetarët e Rilindjes Kombëtare, veteranët e arsimit dhe të gjithë mësimdhënësit të cilët japin përkushtimin e tyre në përgatitjen e brezave të ardhshëm të arsimit shqip”, ka shkruar kryetari Thaçi.
– Shërbimi për informim PDSH –

Write A Comment

USAAlbania