Lajme

Kryetari Thaçi priti në takim ambasadoren e Republikës Helene në RMV

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sot në selinë e partisë kryetari Menduh Thaçi priti në takim Shkëlqesinë e Saj ambasadoren e Republikës Helene në Maqedoninë e Veriut, znj. Sofia Filipidu.

Kryetari Thaçi e siguroi ambasadoren për përkushtimin e vazhdueshëm të PDSh-së për ndryshimet kushtetuese me theks të veçantë debllokimin e proceseve integruese të vendit, ku përcaktimi parësor i Partisë Demokratike Shqiptare është shteti i së drejtës dhe zhvillimi ekonomik i vendit.

Shërbimi për informim i PDSH-së

Tetovë, 07.03.2023

Write A Comment

USAAlbania