Lajme

58 vjetori i lindjes së Menduh Thaçit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Më 3 mars të vitit 1965 në Tetovë, lindi kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi, për të lënë gjurmë historike për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut dhe rajon e për t’i udhëhequr shqiptarët drejt rrugës së vërtetë.

Gëzuar ditëlindja kryetar, ju dëshirojmë shëndet dhe suksese në misionin tuaj fisnik!

Më 3 mars të vitit 1965 në Tetovë, lindi kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi, për të lënë gjurmë historike për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut dhe rajon e për t’i udhëhequr shqiptarët drejt rrugës së vërtetë. Gëzuar ditëlindja kryetar, ju dëshirojmë shëndet dhe suksese në misionin tuaj fisnik!

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Friday, March 3, 2023

  • – Shërbimi për Informim PDSH-

Write A Comment

USAAlbania