Lajme

Nënkryetarja Isaku morri pjesë në Pritjen Shtetërore të organizuar nën patronatin e Sh.S. Dr. Vjosa Osmani Sadriu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Me rastin e shënimit të 15-vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, nënkryetarja e PDSh-së znj.Fatmire Isaku morri pjesë në Pritjen Shtetërore, event i organizuar nën patronatin e Presidentes së Republikës së Kosovës, Sh.S. Dr. Vjosa Osmani Sadriu.

Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare Znj. Isaku i uroi pavarësinë Presidentes dhe Kryeministrit të Republikës së Kosovës.

 

 

Shërbimi për informim-PDSH

Write A Comment

USAAlbania