Lajme

Konferenca vjetore dhe kokteji tradicional me rastin e fundvitit

Pinterest LinkedIn Tumblr
Sot në ambientet e selisë së Partisë Demokratike Shqiptare u mbajt konferenca vjetore dhe kokteji tradicional me rastin e fundvitit.
Kryetari z.Menduh Thaçi uroi që viti 2023 të jet një vit i mbarë për të gjithë qytetarët.
Shërbimi për informim – PDSH

Write A Comment