Lajme

Propozimi i PDSH-së për zgjatjen e orarit të lëvizjes gjatë muajit të Ramazanit miratohet në mbledhjen e Qeverisë

Pinterest LinkedIn Tumblr

Propozimi i PDSH-së për orarin e lëvizjes gjatë muajit të Ramazanit miratohet në mbledhjen e Qeverisë!

Në konferencën për media të mbajtur me datë 16.04.2020 për shkak të specifikave dhe nevojave të qytetarëve musliman gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi kërkoi të rishqyrtohet ora policore dhe e njëjta të zhvendoset nga ora 16:00 në ora 19:00, me ç’rast ministri i PDSH-së të njëjtën kerkesë edhe zyrtarisht e parashtroi në mbledhje të rregullt të qeverisë.

Të nderuar qytetarë ju njoftojmë se me kërkesë të Partisë Demokratike Shqiptare, qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi që ndalim qarkullimi i lirë i qytetarëve të fillojë prej ora 19:00 në mbrëmje deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Në vazhdim mund të ndiqni propozimin e kryetarit të PDSH-së më datë 16 Prill.

Write A Comment

USAAlbania