Lajme

PDSH propozon orar të ri të lëvizjes për shkak të muajit të shenjtë të Ramazanit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Për shkak të specifikave dhe nevojave të qytetarëve gjatë muajit të Ramazanit, në konferencën e sotme për media kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi paralajmëroi propozimin për zhvendosjen e orës policore, e mundësia e lëvizjes gjatë Ramazanit të jetë nga ora 07:00 deri në 19:00.

Ndërsa, në mbledhjen e sotme të Qeverisë të njëjtën zyrtarisht e parashtroi ministri nga rradhët e PDSH-se z. Bardhyl Dauti.

Shpresojmë që ky propozim i PDSH-së të aplikohet meqenëse shqiptarët dhe qytetarët tjerë muslimanë kanë një ritëm tjetër të jetës gjatë këtij muaji.

Shërbimi për Informim, PDSH

Write A Comment

USAAlbania