Lajme

Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi, priti sot në selinë e partisë, Ambasadorin e Gjermanisë, z.Thomas Gerberich.

Pinterest LinkedIn Tumblr
Në takim u bisedua për çështjet aktuale politike, për zgjedhjet e parakohshme të 12 prillit si dhe për rrumbullaksimin e procesit të integrimit të vendit në NATO dhe EU.
Kryetari Thaçi potencoi se PDSH mbetet gjithmonë e përkushtuar në përfundimin e procesit të integrimit të vendit në NATO dhe BE, duke vënë në pah se procesi Euro-Atlantik është edhe përcaktim i programit të Partisë Demokratike Shqiptare. Përveç kësaj, z.Thaçi tha që zgjedhjet e 12 prillit janë shumë të rëndësishme për debllokimin e çështjeve aktuale.
Ambasadori Gerberich, foli për mbështetjen e Gjermanisë në përcaktimin Euro-Atlantik dhe bashkëpunimin midis dy vendeve për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut.
Në bisedim e sipër, palët u pajtuan që rruga Euro-Atlantike dhe zgjedhjet e prillit janë shumë të rëndësishme për stabilitetin dhe zhvillimin ekonomik të Maqedonisë së Veriut por edhe Ballkanit Perëndimor.
Shërbimi për informim, PDSH
—————————————————————
Më poshtë gjeni linkun për deklaratën pas takimit dhe fotografitë.
https://youtu.be/4DAF1-qQdzg

Write A Comment

USAAlbania