Lajme

Takime me strukturat e partisë në Çair, në fshatin Moranë dhe Grupçin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partia Demokratike Shqiptare dje ka realizuar takime me strukturat e
partisë në fshatin Moranë, nëndegën “Bajram Shabani” – Çair dhe në
fshatin Grupçin.

Ju lutem gjeni linkun e videos me pjesë nga fjalimi i tij në takimet e
djeshme të kryetarit të PDSH-së.

https://youtu.be/HosdY00KdsI

Shërbimi për Informim, PDSH

Write A Comment

USAAlbania