Lajme

PDSH dhe kryetari Menduh Thaçi takime me strukturat partiake në Ramanli të Kumanovës, fshatin Odër dhe Pallaticë.

Pinterest LinkedIn Tumblr

PDSH dhe kryetari Menduh Thaçi takime me strukturat partiake në Ramanli të Kumanovës, fshatin Odër dhe Pallaticë.

Menduh Thaçi theksoi se e mira duhet ta luftojë të keqen. E keqja vite me rradhë e sundon shoqërinë tonë dhe për këtë arsye garantojmë se me përkrahjen që do t’i jepet Partisë Demokratike Shqiptare do t’i jepet fund këtij sundimi shumëvjeçar që po ju bëhet shqiptarëve.

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor
Image may contain: 6 people, people sitting and indoor

Write A Comment

USAAlbania