Lajme

Në selinë e partisë sot kryetari i PDSH-së pati një takim miqësor me ambasadorin Hungarez Laszlo Istvan Dux.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Në këtë takim palët biseduan për tema që i përkasin mbështetjes së Hungarisë në rrugën e Maqedonisë së Veriut drejt NATO-s, BE-së, zgjedhjet e parakohshme dhe zhvillimit rajonal. Të dyja palët shprehën qëndrimet miqësore duke potencuar rëndësinë dhe mbështetjen e vazhdueshme drejt rrugës Euro-Atlantike si dhe kooperimin mes dy vendeve.

Shërbimi për Informim – PDSH

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Write A Comment

USAAlbania