Lajme

Demant nga Dega e PDSH-së në Manastir .Tre vite personi që ka kaluar në BDI nuk është pjesë e PDSH-së.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Të trembur nga përkrahja gjithnjë më e madhe që shqiptaret i japin Partisë Demokratike Shqiptare dhe liderit z.Menduh Thaçi oponentë te saj poltik BDI dhe te tjerët trillojnë dhe dezinformojnë me lajme të rreme se gjoja “kryetari i PDSH-së dega ne Manstir “ka kaluar ne nje subjekt tjeter-BDI. E vërteta është se ai nuk është kryetar dege i PDSH-së ne Manastir, kryetar Dege së PDSH-së jam unë Nexhbedin Elmazi -madje ai personi qe e permendin nga BDI tre vjet nuk është edhe anëtar i jonë. Nuk do të mund ta dëmtoni më PDSH-në sepse ajo dita-dites forcohet.
Megjthatë “ Vjen vera ka dera” me PDSH-në këtë e kanë të qartë shqiptarët, por është mirë që edhe BDI dhe të tjerët ta kenë të qartë!

Nexhbedin Elmazi – kryetar i Degës PDSH në Manastir 02.02.2020

Write A Comment

USAAlbania