XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Arsim dhe kulture
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Uncategorised

Sekretariatet

Sekretariati për arsim, kulturë dhe shkencë - Arifikimet Xhemaili

Sekretariati organizativ – Bekim Fazliu

Sekretariati për ekonomi dhe financa – Gazmend Aliu

Sekretariati për punë dhe politik sociale – Qeramedin Sallahi

Sekretariati për raporte me partit tjera – Afërdita Kërçishta

Sekretariati juridiko-kushtetues – Imer Aliu

Sekretariati për rini, sport dhe diasporë – Muhamed Thaçi

Sekretariati për informim – Orhan Ibrahimi

Sekretariati për pushtet lokal - Azem Sadiku

Sekretariati për shëndetësi - Meral Ferati

Kryesia Qendrore e PDSH-së

Menduh Thaçi - Kryetar

Ernad Fejzullahu - Nënkryetar

Miat Sadiku - Nënkryetar

Besnik Nexhipi

Zija Jonuzi

Muhamed Thaçi

Orhan Ibrahimi

Imer Aliu

Qeramedin Sallahi

Arifikmet Xhemaili

Gazmend Aliu

Bekim Fazliu 

Durim Luma

Azem Sadiku

Meral Ferati

Afërdita Kërçishta

Teuta Rexhepi

Sevgani Ibraimi

Muhamed Rustemi

Bujar Arifi

Sadije Iljazi

Latif Arifi

Teuta Ismaili

 

 

 

Nënkryetarët

- Nënkryetarët e partisë:

Prof. Valbona Toska,

Prof. Agron Zeqiri,

Proft. Bardhyl Dauti,

Orhan Ibraimi,

- Sekretari i përgjithshëm:

Azem Sadiku

Mesazhi i Kryetarit të PDSH-së për vitin 2014

 

 

 

Partia Demokratike Shqiptare sot në Tetovë, organizoi koktejin tradicional të fundvitit. Me këtë rast, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi, drejtoi mesazhin dhe urimet e tij për vitin e ardhshëm:

Read more...

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image