XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Lajme
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nga vendi

Bekim Fazliu: Vetëm 0.5% për shqiptaret në rebalancin e buxhetit

Read more...

BDI me gënjeshtra të reja për rebalancin e buxhetit, tenton ta mbulojë nënshtrimin e saj në qeveri!

 

Read more...

PDSH pyet BDI-në: “Pse nuk ngritni një lapidar në qendër të Kërçovës?”

Paftyrsitë e BDI-së sa vijnë e po afrohen zgjedhjet, arrijnë kulminacionin.

Dje edhe njëherë, BDI-ja nëpërmjet Fazli Veliut, dajës së Alisë, u shfaq me maskën e patriotizmit, duke protestuar 1 km larg ambasadës së Sërbisë, mikut të shtëpisë së tyre.

Shqiptarëve të Luginës nuk ju nevojitet Fazliu, Aliu e BDI-ja, nuk ju nevojiten patetizmat dhe paftyrsia e këtij subjekti politik që i ka marrë në qafë shqiptarët e Maqedonisë, ku për çdo ditë nënçmohen, maltretohen, burgosen, rrihen dhe vriten nga qeveria ku ata bëjnë pjesë.

Shqiptarëve të Luginës nuk ju nevojitet përkrahja nga ata që vranë Harun Aliun me shokë, nuk ju nevojitet përkrahja nga ata që organizuan “Monstrën”.

Shqiptarëve të Luginës nuk ju nevojitet Fazliu, Aliu dhe BDI, sepse kjo BDI ka përkrahur ratifikimin e marrëveshjes për bashkëpunim policor mes Serbisë dhe Maqedonisë, kjo BDI ka përkrahur bashkëpunimin në gjyqësi në mes të Serbisë dhe Maqedonisë, kjo BDI është dekoruar nga Ministri i Mbrojtjes së Sërbisë, i akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve, gjeneral Dikoviç, sepse kjo BDI dhe ky Ali para disa muajve këmbëngulën të na bindin se policia e Serbisë është e reformuar, saqë u bënë lobist të Serbisë për në BE dhe NATO, kjo BDI ka ndarë mjete buxhetore për të festuar Daçiçi, Nikoliqi, Gruevski dhe Aliu betejën e Kumanovës, Sveti Savën.

Për fund, nëse Fazli Veliu kishte qenë patriot pa maskë, duhet fillimisht të protestonte para selisë së BDI-së. Dhe krejt në fund, kemi një pyetje për Fazliun, Aliun dhe BDI-në: Pse nuk vendosni një lapidar të UÇK-së në qendër të Kërcovës dhe Shkupit?

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image