XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Lajme
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nga vendi

Menduh Thaçi realizoi takim me Johanes Hajndëll‏

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në Ambasadën e Gjermanisë në Shkup realizoi takim me të dërguarin special të Gjermanisë për Maqedoninë, Johanes Hajndëll. Në këtë takim u diskutua për krizën politike në vend, si dhe për mënyrat e zgjidhjes së saj.

Pas takimit në prononcim për media Kryetari Thaçi deklaroi:

“Mendoj se situata nuk ka ndryshuar, nuk dua të dukem si politikan i pa shpresë, por tentimi i bashkësisë ndërkombëtare dhe tash i emisarit të Ministrisë të punëve të Jashtme për ta rikthyer në jetë Marrëveshjen e Përzhinos është një tentim që unë dyshoj që do të rezultojë me ndonjë sukses dhe rezultat. Nuk kam diçka të re tu them në dallim prej para dy-tre javëve, mendoj se çështja është në vend. Rikthimi i Qeverisë së vjetër VMRO-BDI, e ka komplikuar tej mase situatën”.

Në pyetjen gazetareske lidhur me gatishmërinë për tu ulur përsëri në tryezën e bisedimeve, Kryetari Thaçi deklaroi:

“Kjo do të jetë shumë e vështirë, për shkak se insistimi që ne të bisedojmë dhe të merremi vesh në mënyrë selektive për çështjet e Marrëveshjes së Përzhinos për PDSH-në është i papranueshëm ky insistim. Ne kërkojmë një dialog gjithëpërfshirës ku të gjitha palët do të paraqesin kërkesat dhe qëndrimet e veta dhe në kuadër të kësaj të gjejmë një zgjidhje. Nuk mund të bisedohet në mënyrë selektive për një pikë të marrëveshjes së Përzhinos, duhet të bisedohen të gjitha gjërat. Po mundohem të flas me kujdes po ja që patjetër duhet ti themi gjërat hapur në publik që të kuptohet se çka kërkojmë ne: Ku e kemi pikën e raporteve ndëretnike, apo kërkesat e shqiptarëve në kuadër të marrëveshjes së Përzhinos që 12 muaj, ku e kemi çështjen e keqpërdorimit të buxhetit, ku i kemi çështjet tjera e kështu me radhë, domethënë nuk ka një qasje serioze”.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 08.06.2016

Menduh Thaçi realizoi takim me Kristian Danielson‏

Sot në zyrën e Bashkimit Evropian në Shkup, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi realizoi takim me Drejtorin e përgjithshëm të drejtorisë për zgjerim në Komisionin Evropian, Kristian Danielson.

Në takim u bisedua për krizën politike në vend dhe pikëpamjet e PDSH-së për tejkalimin e kësaj situate.

Kryetari Thaçi theksoi se shkaktarët e krizës VMRO-BDI vazhdojnë me veprimet e tyre të njëanshme dhe të papërgjegjshme për çështjet të cilat ishin pjesë e bisedimeve dhe për të cilat duheshe të arrihet konsensus në mes të katër partive më të mëdha politike në vend, me ndërmjetësimin e përfaqësuesve të SHBA dhe BE.

Thaçi më tej vlerësoi se rrugëdalja e vetme nga kjo situatë është vazhdimi i dialogut të mirëfilltë politik me ndërmjetësim të faktorit ndërkombëtar, që kërkon një qasje të re dhe vullnet të fortë politik nga të gjitha palët.

Gjithashtu, Kryetari Thaçi potencoi se zgjidhja e çështjes së emrit dhe të marrëdhënieve ndëretnike, si dhe përmbushja e kushteve demokratike për të pasur zgjedhje të besueshme pa marr parasysh se kur do të mbahen ato, ngelin si çështje thelbësore dhe të domosdoshme për Partinë Demokratike Shqiptare.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 27.05.2016

Menduh Thaçi realizoi takim me Ambasadorin Jan Petersen

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë në Tetovë realizoi takim me Shefin e Misionit Mbikëqyrës të OSBE-ODIHR, Ambasadorin Jan Petersen. Temë e bisedës ishte kriza politike në vend si dhe organizimi i proceseve zgjedhore.

Kryetari Thaçi theksoi se një ndër prioritetet e PDSH-së është edhe organizimi i zgjedhjeve të lira dhe demokratike, me të vetmin qëllim eliminimin e parregullsive të deritanishme siç janë vjedhja e votave dhe falsifikimi i rezultateve, andaj në këtë drejtim kërkoi përkrahjen e faktorit ndërkombëtarë që të garantohen zgjedhje të lira, demokratike dhe të besueshme, kurdo qoftë që të mbahen ato.

Kryetari Thaçi gjithashtu potencoi se frikësimet, kërcënimet dhe shantazhet ndaj qytetarëve vazhdojnë të ngelin shqetësim kryesor për PDSH-në, sikurse edhe partizimi dhe politizimi i skajshëm i institucioneve. Partia Demokratike Shqiptare në asnjë mënyrë nuk mund të toleroje frikësimin e qytetarëve, aq më pak kur kjo bëhet për qëllime politike – theksoi Thaçi.

Bashkëbiseduesit u ndanë të kënaqur nga takimi me premtim se ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe në të ardhmen.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 20.05.2016

Menduh Thaçi realizoi takim me Johanes Hajndëll

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë realizoi takim me përfaqësuesin special të Gjermanisë për Maqedoni, Johanes Hajndëll.

Në takim është biseduar për krizën politike në vend dhe pikëpamjet e PDSH-së për tejkalimin e kësaj situate, si dhe për tema të tjera në interes të përbashkët.

Në takim, Kryetari Thaçi theksoi se shkaktarët e krizës VMRO-BDI vazhdojnë me veprimet e tyre të njëanshme dhe të papërgjegjshme për çështjet të cilat ishin pjesë e bisedimeve dhe për të cilat duheshe të arrihet konsensus në mes të katër partive më të mëdha politike në vend, me ndërmjetësimin e përfaqësuesve të SHBA dhe BE.

Kryetari Thaçi gjithashtu theksoi se për PDSH-në dhe shqiptarët kjo sjellje është e papranueshme, thellon krizën politike dhe ngulfat perspektivën euroatlantike të vendit. Thaçi më tej vlerësoi se rrugëdalja e vetme nga kjo situatë është vazhdimi i dialogut të mirëfillte dhe implementimi i zgjidhjeve që dalin nga ky proces me ndërmjetësim dhe garanca të faktorit ndërkombëtarë, me theks të veçantë për zgjidhjen e çështjes së emrit dhe të marrëdhënieve ndëretnike.

Kryetari Thaçi e siguroi Ambasadorin Hajndëll se Partia Demokratike Shqiptare do të vazhdojë të jetë pjesë e proceseve demokratike dhe perspektivës euro-atlantike të vendit dhe se do veprojë fuqishëm për ta ndryshuar këtë situatë të rëndë në Maqedoni.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 20.05.2016

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image