XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Nga vendi
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nga vendi

Ali Ahmeti duhet tu jep përgjigje shqiptarëve

Pres konferencë e mbajtur nga anëtari i kryesisë qendrore të PDSH-së z.Imer Aliu:

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Greqisë, z.Haris Lalakos

Në vazhdën e takimeve me diplomatë të huaj Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Greqisë, z.Haris Lalakos.

Read more...

Orhan Ibraimi: Ja dokumenti për korrupsionin e Valon Saraqinit !

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Orhan Ibraimi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

LSDM-ja bën kampanjë të fëlliqur kundër kryetarit dhe PDSH-së

Zëdhënësi i Partisë Demokratike Shqiptare z.Luan Tresi sot mbajti konferencë për shtyp në zyrat partiake në Çair. Në vazhdim do të lexoni tekstin e plotë:

Read more...

Ilir Meta, prof. Iljaz Halimit: Shqiptarët në Maqedoni të përfaqësohen denjësisht në zgjedhje!

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, z. Ilir Meta priti sot Kandidatin e vetëm shqiptar për President të Maqedonisë z. Iljaz Halimi dhe Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi.  

Read more...

Orhan Ibraimi: Ministria e ekonomisë e zhytur në korrupsion!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Orhan Ibraimi mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Shpifjet e BDI-së në dhe roli i saj antishqiptar në Dollnen

Konferencë për shtyp e anëtarit të kryesisë qendrore të PDSH-së nga dega Dollnen, z. Sevgani Ibraimi:

Read more...

Bekim Fazliu, BDI-së: Se mbuloni dot hajninë tuaj

Konferencë për shtyp e anëtarit të kryesisë qendrore të PDSH-së, z. Bekim Fazliu:

Read more...

Pas Ermirës edhe Popovski paguhet prej Talaltit

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Talati paguan 500 euro në muaj Ermirës‏

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së:

Read more...

Talati, magjistër në kurriz të popullit!!!

Sot në zyrat e Partisë Demokratike Shqiptare në Çair anëtari i kryesisë qendrore, z. Bekim Fazliu mbajti konferencë për shtyp lidhur me aferat korruptive të funksionarëve të lartë të BDI-së.

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Bullgarisë, z.Ivan Petkov

Në vazhdën e takimeve me diplomatë të huaj Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në vend, z. Ivan Petkov. 

Read more...

Shefi i misionit vëzhgues të OSBE-ODIHR, z.Gert Arens takoi kandidati për kryetar shteti, z.Iljaz Halimi

Dje kandidati i vetëm shqiptar për Kryetar shteti z.Iljaz Halimi u takua me shefin e misionit të OSBE-OHDR z.Gert Arens dhe znj. Elen Shustik, analiste politike e OSBE-së.

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim delegacionin e lartë të MPJ të Polonisë‏

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë në Tetovë priti në takim delegacionin e lartë të MPJ të Polonisë.

Read more...

Delegacion i Asamblesë parlamentare të KE-së takoi z.Iljaz Halimin‏

Dje kandidati për kryetar shteti z.Iljaz Halimi u takua me delegacionin 6 anëtarësh të asamblesë parlamentare të këshillit të Evropës, të udhëhequr nga euro-parlamentari austriak Stefan Shenak.

Read more...

Kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaçi në takim me përfaqësuesit të lartë të BE-së

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi, në zyrat e delegacionit të Bashkimit Evropian në Shkup, realizoi takim pune me Zëvendës shefin e departamentit të Ballkanit Perëndimor pranë shërbimit për Politikë të Jashtme të Bashkimit Evropian, z.Terkel Petersen.

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Ambasadorin e Britanisë së madhe, z.Kristofer Ivon

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi në selinë e partisë në Tetovë realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Britanisë së Madhe, z.Kristofer Ivon. 

Read more...

Kryetari i PDSH-së realizoi takim me Drejtorin e NDI-së, z.Chris Henshaw

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, z.Menduh Thaçi sot në selinë e partisë realizoi takim me Drejtorin e Institutit Demokratik Kombëtar, z. Chris Henshaw.

Read more...

Partia Demokratike Shqiptare sot mbajti kuvend qendror për përpilimin e listave të kandidatëve për deputetë, për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Në prag të mbajtjes së kryesisë qendrore kryetari i PDSH-së, z.Menduh Thaci në prononcimin për media deklaroi:

Read more...

PDSH organizoi manifestim solemn për hir të ditës ndërkombëtare së gruas 8 Marsit

Sot më 8 Mars, Forumi i Gruas Shqiptare në kuadër të Partisë Demokratike Shqiptare organizoi një manifestim solemn për hir të ditës  ndërkombëtare së gruas, në restorant Kurtishi, Tetovë. Në këtë manifestim morën pjesë kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaci dhe kandidati i vetëm shqiptar për zgjedhjet presidenciale z.Iljaz Halimi.

Read more...

Telegram urimi me rastin e festës së 7 Marsit - Ditës së Mësuesit

Read more...

Telegram urimi i kandidatit të PDSH-së, si kandidat i vetëm shqiptar për zgjedhjet presidenciale 2014, z.Iljaz Halimi

Read more...

Bekim Fazliu, qëndrimi i grupit parlamentar të PDSH-së lidhur me shpërbërjen e parlamentit

Fjalimi i plotë i Bekim Fazliut, në foltoren e parlamentit:

Read more...

Konferencë për shtyp e koordinatori të grupit parlamentar të PDSH-së z.Imer Aliu:

“Edhe njëherë, për herë të fundit BDI-ja u bë mashë e VMRO-së dhe Gruevskit që nëpërmjet zgjedhjeve të parakohshme të pamundësojë integrimin dhe sërish të legjitimohet nëpërmjet politikës antishqiptare.

Read more...

KOMUNIKATË

Partia Demokratike Shqiptare sot me 1 Mars (E Shtune 2014) filloi tubimin e nënshkrimeve për kandidatin e vetëm shqiptar prof. Iljaz Halimi, për këto zgjedhje presidenciale.

Read more...

Deklarata e Kryetarit të PDSH z.Menduh Thaçi lidhur me kandidatin për zgjedhjet presidenciale

“Është konferencë për shtyp solemne, e kam edhe obligim statutar, por më tepër e kam nder që sot ta prezantoj kandidatin për kryetar shteti, që do ta përfaqësojë në këtë garë Partinë Demokratike Shqiptare. Pata mundësinë të konsultoj strukturën e partisë dhe shumë njerëz të tjerë që ja duan të mirën çështjes shqiptare.

Read more...

Prononcimi i kandidatit të PDSH-së, z.Iljaz Halimi lidhur me kandidaturën e tij

“Pik së pari ju përshëndes gjithë juve, medieve që keni ardhur ta përcjellni ketë konferencë për shtyp.

Read more...

Deklarata e deputetit z.Orhan Ibraimi para mbledhjes së Kryesisë Qendrore të PDSH-së

“Sonte kemi mbledhje kryesia qendrore me kryetarët e degëve të Partisë Demokratike Shqiptare. Është një mbledhje tejet e rëndësishme dhe në këtë mbledhje do të sjellim vendimin për të kandiduar kandidat për zgjedhjet presidenciale. Këtë hap u detyruam gati ta bëjmë, me gjithë se është vendimi i kryesisë qendrore që e shpalosi tani, do të thotë aty do të sillet vendimi. 

Read more...

Reagimi i PDSH-së për mospërdorimin e gjuhës shqipe në nivel të qytetit të Shkupit

Grupi i këshilltarëve të PDSH-së në qytetin e Shkupit sot pati takim me grupin parlamentar të PDSH-së rresh çështjes së mospërdorimit të gjuhës shqipe në nivel të qytetit të Shkupit.

Read more...

Deputetit i PDSH-së z.Orhan Ibraimi per ngjarjet e fundit ne Gostivar

Konferencë për shtyp e deputetit të PDSH-së z. Orhan Ibraimi:

Read more...

Deputetit i PDSH-së z.Bekim Fazliu për njësitë zgjedhore

Konferencë për shtyp e deputetit të PDSH-së z.Bekim Fazliu:

Read more...

Kryetari i PDSH-së priti në takim Ambasadorin e Suedisë, z. Mat Staffansson

Në vazhdën e takimeve me diplomatë të huaj në vend sot Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi, në selinë e partisë në Tetovë realizoi takim me Ambasadorin e ri të Suedisë në Maqedoni, z. Mat Staffansson.

Read more...

Kryetari i PDSH-së për situatën aktuale politike, zgjedhjet presidenciale dhe oferta për bashkëpunim

Kryetari i PDSH-së z. Menduh Thaçi për situatën aktuale politike, zgjedhjet presidenciale dhe ofertën për bashkëpunim, deklaroi:

Read more...

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image