XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  Nënkryetari i PDSH-së, Bardhyl Dauti mbajti pres konferencë
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

Nënkryetari i PDSH-së, Bardhyl Dauti mbajti pres konferencë

Më  lejoni të  falënderoj të  gjithë  ata që  me votën e tyre votuan Partinë Demokratike Shqiptare, që  janë  diku rreth mbi 22.000 mijë votues në  nivel republikan, e që me votën e tyre e mbajnë  gjallë  këtë  ide dhe këtë  përcaktim.

Në  këto zgjedhje ne si parti kemi qenë  të  vetmuar për dallim nga partitë tjera shqiptare që  kanë  pasur koalicione me partitë tjera maqedonase.

Ndoshta koalicioni i partisë  në  pushtet nuk është  i çuditshëm pasi që  koalicioni BDI-LSDM ishte publik, transparent dhe i paralajmëruar, ndërsa koalicioni i msheftë  i BESË-s dhe Aleancës me VMRO-në në  komuna të caktuara ishte përcaktuese për rezultatet e këtyre zgjedhjeve.

Por këto koalicione opinion ka mundësi ti shohë, edhe atë:

- Mjafton të  shikojmë  rezultatet e zgjedhjeve në Strugë, Dibër, Gostivar, Bogovinë, dhe Negotin-Vrapçisht ku duket qartazi bashkëpunimi i ngushtë mes Aleancës dhe VMRO-së.

- Po ashtu nëse i shohim rezultatet në komunat: Brvenicë, Tetovë, Tearcë, Saraj, dhe Çair, duket qartë  koalicioni BESA – VMRO.

Edhe një herë falënderojmë të gjithë votuesit për mbështetjen, rezultati për ne është  solid dhe ne do të  vazhdojmë  të  luftojmë  për këto vlera që  afirmojnë  çështjen shqiptare.

 

Shërbimi për Informim - PDSH

HomeInfo qendraLajme Nga vendiNënkryetari i PDSH-së, Bardhyl Dauti mbajti pres konferencë
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image