XXX porn Mobil Porn Teen Porn porn film Porn tube XnXX mature porn  PDSH dorëzoi nënshkrimet e grumbulluara për profesor Iljaz Halimin
Web Faqja zyrtare e PDSH-se
Has shqiptar

PDSH dorëzoi nënshkrimet e grumbulluara për profesor Iljaz Halimin

Me rastin e dorëzimit të nënshkrimeve z.Orhan Ibraimi në deklaratën e tij për media u shpreh:

“Profesor Iljaz Halimi është figurë e njohur në skenën politike, ai është qytetar i nderuar dhe i respektuar. Profesor Iljazi është kandidat koncensual i shqiptarëve. Shqiptarët si popull i organizuar politikisht, si një popull i madh, pa dilema se është një ndër popujt më të civilizuar në Evropë do të dinë të përcaktohen për kandidatin e vetëm shqiptar. Vota pro kandidatit shqiptar do të thotë të stopojmë  përbuzjen, të keqen, nënçmimin dhe diskriminimin  e shqiptarëve, që po i ja bën kjo qeveri BDI-VMRO.  Vota pro është për një jetë më të mirë për shqiptarët, është referendum për të drejtat dhe liritë që aq shumë na mungojnë”!

 

Shërbimi për Informim - PDSH

Tetovë, 12.03.2014

 

 

 

HomeInfo qendraFlash lajmePDSH dorëzoi nënshkrimet e grumbulluara për profesor Iljaz Halimin
Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image